Научете повече

ЗА НАС

Здравословният избор

Ти избираш качеството на напитките си

„Здравето е най-ценното съкровище, което най-лесно може да се загуби. Вероятно затова така лошо го пазим.“ – Е. Бошен

Вече всичко е възможно.

Здравословните храни и начин на живот се превърнаха в глобална тенденция и вече са навсякъде около нас. За съжаление, компаниите производители на алкохол все още не са се адаптирали към новия пазар и това се отразява в липсата на алтернативи за хората, които искат да водят по-здравословен начин на живот. Vodka Plus разработи иновативна и по-здравословна алтернатива на алкохолна напитка, готова за консумация по всяко време като премахна въглехидратите, захарите, филърите, химикалите и оцветителите.

Vodka Plus не е просто алкохолна напитка – тя е разработен лайфстайл продукт а тези, които искат да прекарат незабравими мигове и празници със свойте близки, без да бъдат в разрез със здравословния си начин на живот.

Vodka Plus използва само най-високо качество австралийска крафт водка с пречистена газирана вода и естествени овкусители.

През следващите 24 месеца нашата марка ще утвърди своето глобално присъствие -Азия, Индия, Европа и Америка, като единствения производител на алкохол за хората, които избират здравословния начин на живот. Здравословна алтернатива за нарастващото поколение от хора, които консумират алкохол, но и се стремят да полагат грижа за тялото си.

kisspng-computer-icons-mobile-phones-telephone-email-home-phone-icon-5ac5cd33820a46
+359 89 916 0131
+359 89 536 6833
+359 88 931 8711

© Vodka+ Bulgaria 2019

Powered by Vodka+ BG